Conflict…

Aku x nafikan facebook sangat la berguna terutama skali dalam mencari kenalan atau mengetahui informasi sebab semua informasi ada berlegar-legar di facebook. Tetapi sebab facebook jugak ramai yang berperang. Huhu.. This thing always happens to me so it was one of the reason why I’m deactivate my FB account.


Apabila aku deactive aku try melawan segala-galanya sbb FB bagi aku skrg ni sangat melalaikan. Sometimes I’m realized that I sign in without any reason. Haha. But apabila aku x aktif FB ianya sangat mengajar aku erti kesabaran. U know when u are in one group discussion, conflict always arises and sometimes it hurt u. so u insist using FB to let go ur feeling. Sometimes with harsh words. If other person read ur status what do they feel about?

So this kind of thing I need to avoid. Since I not active FB so if something happen to me I tend to be more silent. I don’t talk to people. Aku pendam perkara tu sampai la ianya hilang. Yes hati aku sakit tapi sekejap je. But then as long as aku x berperang dgn sape2 it better for me. Dah2 la aku nk berperang2 ni letih taw. I ni dah tua mals nk berperang2 bagai. So just ignored it. Bagi aku benda yang remeh jangan diperbesarkan. Professionalism is my attitude now. always be professional.

This thing also I learn from my past mistake. I won’t let it happen to me again.

Well friends.. so long and goodbye. Aku harap korang bahagia tanpa aku k. =)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s