Erm…

Salam..

Sekarang ni baru setengah sem da mcm2 mende berlaku,

Especially melibatkan friends la,

Ade yang pergi tinggalkan aku,

Ade yg tetibe diam tanpa khabar berita,

Ade yang datang tanpa diundang,

Manusia mmg boleh berubah sekelip mata,

Xpela.. aku akan cuba melupakan org yang melupakan aku..

Kekadang aku rasa nak runaway je dari UUM ni..

Xpela farid..sabar jela..ade setgh tahun lagi..

Pastu ko grad..oh x sabarnyer aku..

Walaupon aku kehilangan beberapa org kwn,

Tapi aku bersyukur ade yg still berkawan dgn aku,

Dapat terima kelemahan aku,

Sama2 susah sama2 senang,

N orang yang meninggalkan aku sumenye pompuan,

Bkn aku nk komdem org pmpn ke hape..

Tapi ak da ase mcm serik nak kwn dgn kaum ni..

Bile kite ckp ckit kecik ati..merajuk n so on.. ye aku paham jiwa dorg sensitif

Tu blom yang crush..

Nak dkt 3 4 org yang crush dgn ak..

Tapi yg bagus nyer org pompuan ni ak suke cara dorg b’kerja,

Mmg terbaik la.. keje teliti n penuh komitment,

Tu yg aku suke kwn dgn dorg b’bnding lelaki yg suke wat keje last min

Yes..lelaki yg kat luar sane tu jgn xngaku ek..sem ni ak da kene da.. Last minit!

Ape yg bestnyer lelaki ni bertanggungjawab..ececece~ =P

Erm..tu jela… pasni mls da nk kwn dgn pmpn.. kwn pmpn yg ade skrg ni kire yg terbaik la..

Dorg boleh pham org mcm ak ni..huhu~

Hope ur relationship with my friend will be long lasting forever.. InsyAllah.. =)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s