Sentap Hati Aku…

Kenape nak sentap2 ni??

Ntah..ati aku sentap klu ade orang main2kan perasaan orang lain ni..

Kapel bagai nk rak pastu clash mcm 2 je..

Itula yg ak tgk skrg ni…

Adela member ak ni dlu kapel bagai nk rak..

Pastu clash..tanpa bgi alasan yg kukuh..

Bukan first time die yg cmni..

Dengan makwe2 die yang dulu pon same..

Tinggal mcm tu je..

Habis madu sepah dibuang..

Pastu skrg ni dok kapel dengan mangsa die yang terbaru..

Dak junior..alahai..aku cukup kasian dengan junior tu..

Baru je nak kenal erti kehidupan di university..

Satu je ucapan aku kat junior itu..

WELCOME TO THE HELL…LOVE THE PAIN~

Tapi nak wat cmne.. aku tak kenal pon junior tu..

Nak bagi nasihat pon xgune..orang tengah hangat2 bercinta..

Api2 cinta sedang membara2 gitu…


(tangan ke bahu mata ke atas)

Tak dinafikan member aku ni agak good looking jugak la..

Cakap pon lembut..pijak semot x mati2 semot tu….hidup balik…eh~

Tetapi itu cume luaran je dik..yg part dalam tu Allah je yang tahu..

Sepatotnye klu nk kapel kne la ikot jln sebetol2 nye..

Kawan la dulu…dlm 2 3 buln ke..bkn kwn dlm sminggu terus kapel..

Nampak benor gelojohnyer~

Pastu cek background die..tanye kwn2 die yang pakwe ni camne org die..

Panas baran ke..pengotor ke..ape ke..

Yang paling penting cek pakwe ni cukup tak solat die 5 waktu..


Da klu hubungan dengan Allah pon goyah hubungan dgn manusia xpayah cite la dik..

Kompem x selamatnyer…

Pastu dalam masa berkawan tu uji2 la die cikit..

Tapi jangan melampau sangat ye… yg penting Solat..

Klu solat tu sempurna InsyAllah sumenyer ok..

Boleh la ingat mengingati kan satu same lain.. kan ke sweet tu..

Lagi bagus kenal2 dgn rumate die..tnye pkwe ni camne orang die..

Dalam bilik selalu wat ape..study ke main game ke gayot2 ke..

Jadikan rumate die spy ko..haha..g2 la…

So………

Erm..kepada member aku tu..aku doakan kamu insaf ye..

Ingat kita ni hidup tak lama..kejap je Allah bleh tarik Nyawa ni..

Aku ni tak de la baik sangat nak nasihat2 orang..tpi xde la jahat smpi nk main2kn perasaan org lain..

Ko ingat ko sape.. satu hari nanti ko akan dapat balasan jugak…

LELAKI DAYUS!! (TETIBE SENTAP) BYE!

 

 

Advertisements

One response to “Sentap Hati Aku…

  1. sentap nya.. dengan aku aku sekali tersentap..
    cakap pasal lelaki playboy nie.. aku ada kisah kat ko.. haha
    t aku citer lenkali la… =)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s