Doctor cinta??

Salam..

Ramai yg ckp ak ni pendengar yang baik n suke bgi nasihat yg berguna

Ade jgk yg ckp ak ni mcm ahli nujum yg hebat..blom cite pape ak da taw ape yg die nk cite..

Haha..alhamdulillah ni sume anugerah ilahi kpda ku..

Yela sume org ade kelebihannya masing2 kan.

2 hari lepas ade org(pmpn la) cite mslah cinta die kat ak..

So ak mcm biasa dgr n bagi pndgn ak…

Die byk tnye pasal lelaki..betol ke laki mcm tu..betol ke laki mcm ni

So ak sbgi lelaki bgtaw kat die do n don’t pasal lelaki la..

But it depent on person actually..

Dgn kata lain die kene kaji dlu perangai pakwe di cmne..

Sbb lain pakwe lain sikap die..ade yg penyabar..

Ade yg baran..so how to handle?

Tetibe je ak ni kn cite pasal mende ni..then die kate ak ni mcm drlove

Kat skola dlu ak da penah dpt da title tu..tkt kt u nip on dpt jgk..

Adoi..pape pon..ak gmbira ble dpt tenangkn ckit resah dak pmpn tu pasal pakwe die..

Sekian~

 

p/s percubaan pertama post direct gune Microsoft word..alhamdulillah berjaya..pasni xpayah nk bukak2 dashboard..huhu!

7 responses to “Doctor cinta??

  1. kalo takda pakwe,nak kenal teman tapi mesra,nak tengok macmne?..tulungggg saya dr.cinta…HAHA!!.=P

  2. tapi,sicomel malu nak tanya..dr.cinta tolongla tanya kan.eh!!.HAHA..mane dr.cinta tau teman sy jejaka Taurus.
    takot ase~dr.cinta ada bela-bela erk?muahaha!!!

  3. ala,dr.cinta kata ahli nujum,xperlu dah la sicomel gtau name dia..

    jangan la main santau-santau..dr,cinta sanggup nak buat macam tuh kat teman sicomel..sicomel report kat dia kang..=P

    cukup la sicomel kabo name dia si muncit!..=D

  4. entah!..itu name dia suh sicomel panggil..eh!!
    sicomel ikot aje la.sebab dia kata dia muncit.
    sicomel x taw pulak,sebab x pernah cek!..haha~
    mana ada over,nanti over bila dah jadik halal la.
    skang haram kalo over..eh!..=P

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s