kene TaG~

hahaha..kne tag dgn rumate..xpe ak jwb k…ikhlas punye~ maafla mgambil masa yg lama nk jwb mende ni

maklum la musim2 exm ni kn..plus trpikir jgk nk respon ke x sbb u know blog i ni ade STALKER yg x insaf2 mgintip ape yg i tulis..agaknye mmg die ni peminat i yg fanatik kot..entah la..sungguh xtaw malu minah tu…whatsoever..ok here the query and answer~

1 . Anda ada berapa telefon bimbit ?
ade satu aje..

2 . Jenama handphone anda ?
Nokia E66

 

3 . Function handphone anda ?
mcm2..yg best ade wifi and GPS..sng nk g mane2…xsesat..ekeke~

4 . Anda menggunakan talian apa?
celCom u.o.x

5 . Jimatkah anda ?
jimat kot..huhu

6 . Berapa banyak wang yang anda habiskan untuk topup dalam masa 1 bulan ?
Rm30 maximum pon… byk sms dri kol..

7 . Berapa bilangan mesej dalam inbox anda ?
jap nk cek…eh!!! 700++ je..ari2 da delete ckit…

8 . Siapa yang paling banyak mucul dalam handphone anda ?
eh!! Perlu ke tahu ni?? Sapa lagi nama si dia la…maafla 2 je yg mampu..T_T

9 . Ketika anda menjawab soalan ini, siapakah penghantar mesej yang paling akhir dalam inbox anda ?
si dia~

10 . Apa perasaan anda bila baca mesej tersebut ?
Teruja!!! Eh!! Perlu ke??

11. Jika anda terima mesej dari seseorang yang tidak dikenali ingin berkenalan dengan anda, apa yang anda reply kepadanya ?
aku tanya ‘sapa ni’?

12 . Perasaan anda bila rakan anda sendiri menyebarkan nombor handphone anda ?
it depend..klu tujuan baik xpe..tpi klu nk mgatal..sori k..xde mase~

13 . Anda gembira bila menerima mesej dari seseorang ?
kn da ckp tdi sya teruja…perlu ke tnye byk kali???

14 . Berapa laju anda menaip mesej ?
Boleh la…tgk mood..klu ade mood taip dgn kelajuan 2x ganda proton saga aeroback kaler merah..eh!!!

15 . Siapakah orang yang pertama anda mesej/call hari ini?
2 org je…si dia dgn dak gemok( my sister)

16 . Berapa kerap anda ber’3G’ ?
xpenah langsung!..xde sape yg nk 3G..tgh tggu si dia pki 3G..eh!! perlu ke tggu2 ni?? haha~

17 . Ringtone apa yang anda gunakan ?
B.o.B ft Hayley Williams ~ Airplane

18. Bagaimana pula dengan ‘message alert’?
Message 3

19. Berapa saiz Memory Card handphone anda?
2gb

20. Anda ingin memiliki handphone baru?
Skrg ni xkot..HP ni pon bru dpt..tggu la lgi 2 3 sem..eh!!

21. Alarm di handphone anda?
hoho..britney spears~ Break The Ice…

(saje yg lgu ni sbb rancak..klu wat lgu nasyid alamatnyer smbg tido blik la) huhu

22. Anda ada call/mesej parents anda hari ini?
semalam kol wish bufday IBU~ epi bufday ibu…adek cyg ibu wlupon ibu brutal..eh!!

23. Namakan orang-orang yang anda ingin tag….
xde kot..huhu..sume da ditag~

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s