Kisah Perabot Baru n Bilik Baru~

Ok ak da smpi uum n amat teruja pabila perabot kayu da bertukar besi..satu transformasi yg dramatic dilakukan oleh NC bru uum ye…thanks!!

BUT!!! Perabot  ak kaler kuning!!!! Kaler yg paling ak menci!!!!! Tpi nk wat cmne terima jela…tema ak kaler hijau taw..stat sem 1 ag every all my stuff will be green colour…tpi xpela matching ape hijau ngan kunig…maching ke???? Ntah la…

Anyway ak dpt bilik bru ye…tgkt 3..nk ucapkan terima kasih kpd org yg letak ak kat blik ni….mmg nk ak ramping ye!!!! Mati la asyik naik turun tgga je…klu x slim ag mean something wrong with stairs not me ok!!! =P

Ha 1 lgi cite…rumate ku NAZRIN aka SKULL SAJA x blik ag..die kate die blik ari selasa ( 13hb)…ok la ak so far xde mslah la tggal sorg ni…tpi kan ak sgt2 tkot taw sbb blik ak ni sblah tndas then mcm xd sape2 je gne tndas sebelah ak ni…asyik ak je yg mndi sorg2..kdg2 tu seram jgk sbb ade lmpu yg x nyala dlm tndas tu…mndi dlm GELAP…so utk tidak mgambil risiko ak mandi la kat tndas sebelah laen wlupon kne jalan ckit..ADE AK KISAH??? HEHE~

K la kite story laen kali..MMUUAHH~ =P

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s